четвъртък, 7 март 2013 г.

Хотел Благоевград


За бързи начини да успокои глада си между игрите и картите в хотел Благоевград, посетителите могат да посетят бюфета в ресторант Благоевград, който предлага прясно приготвени ястия. Ресторант Благоевград е страхотно място за града стил супи, сандвичи и декадентски десерти. 

В хотел Благоевград - не забравяйте да играе в най-добрата стая бинго около, отдадете на авангардни лечение и обслужване салон, работата в 24-часова фитнес зала или да се отпуснете в басейн в стил лагуна и гореща вана, а после да похапнете в ресторант Благоевград. Децата и тийнейджърите могат да прекарват часове в забавен кьт, докато мъжете ще се наслаждавате на експерт бръснене и подстригване в бръснарница.

За престой в хотел Благоевград също е идеален за бизнес пътници, които ще имат достъп до пространство и безплатен безжичен интернет достъп в стаите и фоайето, както и в ресторант Благоевград. Има голям бизнес център, които предлагат компютри, копирни и факс услуги, спедиторски и офис консумативи, както и.

Хотелът разполага с 21 просторни стаи и апартаменти. Комфортно обзаведени, като всяка от тях разполага с 42-инчов LED телевизор, сешоар, ютия и дъска за гладене, кафемашина и радио часовник с възможност за свързване на MP3. Безплатен трансфер до международното летище McCarran е на разположение.

Удобно разположен в близост до центъра, хотел Благоевград е удобен за посещение на много от най-интересните забележителности в града, вие ще изпитате несравнимо гостоприемство, докато се възползват от хотел, който е класа над останалите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар